Heyelan bölgesine giden Vali Çelik çalışmaların bir an önce bitirilmesi talimatı verdi

Heyelan bölgesine giden Vali Çelik çalışmaların bir an önce bitirilmesi talimatı verdi

Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova Yeni Köprü mevkiindeki heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu.

Yüksekova, Şemdinli ve Derecik ilçelerini Hakkâri Merkez ve Van'a bağlayan kara yolunun Yeni Köprü Mevkiinde meydana gelen heyelan sonrası temizlenen yola taşların düşmeye devam etmesi sebebi ile Vali Ali Çelik bölgeye gitti.

Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Karayolları 11. Bölge Müdürü Demirhan Erol ve alanında uzman mühendisler ile bölgede incelemelerde bulunan Vali Çelik; yapılan çalışmaların geldiği son durum ve bölgede yaşanan sorunların ortadan kaldırılması için yapılabilecek çalışmalar ile ilgili karayolları yetkililerinden bilgiler alarak istişarelerde bulundu.

gex4wrnxyaayr7p.jpg

Vali Çelik, “Öncelik vatandaşımızın can güvenliği, bölgede yaşanan sorunların ortadan kalkması için biran önce çalışmaları hızlandırarak çözüme kavuşturmalıyız” diyerek karayolları yetkililerine devam eden çalışmaların hızlandırılması ve en kısa sürede tamamlanması için talimat verdi.

Tünel inşaatında inceleme yaptı

Vali Çelik, beraberindeki heyet ile birlikte Demce - İntekar Yüksekova Tünel Şantiyesine giderek Hakkari’de yapılan yol çalışmalarının geldiği son aşama, alternatif yol yapım proje aşamaları ve güvenlik yolları çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

gex7hcexeaah2.jpg

Bütün çalışmaların titizlikle incelenerek takip edilmesi ve ilin yol probleminin ortadan kaldırılması için verimli bir şekilde çalışmalara hız verilmesi yönünde yetkililere talimat veren Vali Çelik, şantiye çalışanlarına kolaylıklar diledi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum