Kürt Ressam Yaşar'dan HDP seçim kampanyasına destek

Kürt Ressam Yaşar'dan HDP seçim kampanyasına destek

Norveç'te yaşan Ressam Hakan Yaşar'ın HDP'nin yardım kampanyası için açık artırmaya çıkardığı tablosuna 7 bin 500 dolar teklif geldi

Norveç'te yaşayan Kürt ressam Hakan Yaşar, HDP'nin Hazine yardımına bloke konması üzerine başlattığı "Hazinemiz halkımız" bağış kampanyasına destek için bir tablosunu açık artırmaya çıkardı.

Yaşar'ın duyurusundan hemen sonra tabloya 6 bin dolar teklif geldi fakat Yaşar, tabloyu hemen satmak istemedi. Daha fazla gelir elde edilmesi amacıyla  tablo 1 Şubat saat 20:00'ye kadar açık artırmada kalacak. Satışdan elde edilecek gelir HDP Genel Merkezi'ne aktarılacak.

Independent Türkçe'ye konuşan Yaşar,  Şu an 7 bin 500 dolar teklif geldiğini söyledi ve şöyle devam etti:

"Amed'deki bir sergimde Başak (Demirtaş) Hanım da gelmişti. Çalışmaları gezerken en çok hoşuna giden buydu. Bu çalışmayı çok beğendiği için onu satışa koymak istedim. Hatta o zaman kendisine hediye vermek istemiştim, lakin bir türlü olmadı.

"Bu yüzden bu çalışmayı seçtim. Yoksa elimde başka çalışmalarda var. Almak isteyen olursa bu resmi başka bir çalışmamla da değiştirebilir. Benim için her çalışmam aynı değerde. Özellikle Başak Hanım o çalışmayı beğendiği için onu açık artırmaya koymak istedim.

"Bu kampanya 1 Şubat saat 22.00'ye kadar devam edecek. Umarım istediğimiz meblağa ulaşır. Az da olsa HDP'ye bir maddi destek olmuş oluruz."

hdp-22.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum