HDP Yüksekova İlçe Başkanlığı'ndan yeni yıl mesajı

HDP Yüksekova İlçe Başkanlığı'ndan yeni yıl mesajı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Yüksekova İlçe Başkanlığı, yeni yıl mesajı yayınladı.

HDP Yüksekova İlçe Başkanlığı'nın yeni yıl mesajı şöyle: 

HDP Yüksekova ilçe örgütü olarak, 2022 yılını geride bırakırken, önümüzdeki onlarca yılımızı etkileyecek olan siyasi tercih ve seçimlerle dolu olacak 2023 yılına giriyoruz.

Bizler açısından geçen yıllar, sadece takvim yapraklarındaki sayıların değişimi değil, aynı zamanda ülkemiz, bölgemiz ve şehrimiz için hayalini kurduğumuz güzel günleri inşa etmenin bir vesiledir. Bizler için yeni yıl, tarihe karşı olan haklı taleplerimizden taviz vermeden, onurlu ve eşit bir yaşamı herkes için, her kesim için dillendirmenin vesilesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle;

2023’ün, dünyanın neresinde olursa olsun; zorbalığa, sömürürüye ve adaletsizliğe karşı direnen insanların; açlığa mahkum edilmeyi reddeden işçilerin, siftah yapamayan esnafların, “jin, jîyan, azadî!” haykırışlarıyla sokakları dolduran, başta İran olmak üzere, dünyanın dört bir yanındaki kadınların ve gençlerin yılı olmasını diliyoruz.

Em hêvîdar in kû sala 2023’yan bila bi be sedama serkeftin û yekîtiya gelême. Em sersale gelêxwe bi dil û can pîroz dikin.

 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.