HDP: Yüksekova halkını onurlu evlatlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz

HDP: Yüksekova halkını onurlu evlatlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz

HDP Yüksekova İlçe Örgütü: "Bütün halkımızı bu sevincimize ortak olmaya ve halkın değerleri uğruna bedel ödemekten geri durmayan onurlu evlatlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz."

HDP Yüksekova İlçe Örgütü, geçtiğimiz günlerde tahliye olan önceki dönem HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan için bir karşılama düzenliyor. 

HDP Yüksekova İlçe Örgütü tarafından yapılan yazılı açıklamada, hem yerel siyaset alanı hem de ulusal siyaset düzleminin, çeşitli dönemeçlerden geçtiği belirtilerek devamında şöyle denildi:

"Bizler bu dönemeçleri arkamızda bırakırken tek meşruiyet kaynağımızın halkımız ve tarihten miras aldığımız haklı mücadelemiz olduğunu bir an olsun unutmuyoruz.


Bu duygu ve düşüncelerle; 16.01.2022 (Pazar günü) tarihinde, saat 13:00’de, 5 yıl boyunca siyasi rehine olarak mahpus edilen, kısa bir süre önce serbest kalan önceki dönem milletvekilimiz Sn. Abdullah Zeydan’ı ve milletvekilimiz Sn. Sait Dede’yi Şakîtan Köprüsü’nde karşılayacağız. Bütün halkımızı bu sevincimize ortak olmaya ve halkın değerleri uğruna bedel ödemekten geri durmayan onurlu evlatlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz."

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum