HDP Sözcüsü'nden CHP’li Öztrak’a yanıt: Haddinizi bilin!

HDP Sözcüsü'nden CHP’li Öztrak’a yanıt: Haddinizi bilin!

HDP Parti Sözcüsü Ebru Günay, Ermeni Soykırımı ifadesini kullandıkları için partilerini eleştiren CHP Sözcüsü Faik Öztrak’a “Anti-emperyalist olmayı sizden öğrenecek değiliz. Haddinizi bilin!” yanıtını verdi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Merkez Yürütme Kurulu’nun  (MYK) 24 Nisan 1915’in yıldönümünde yaptığı yazılı açıklama ile yaşananları “Ermeni Soykırımı” olarak tanımlaması üzerine HDP’yi ‘emperyalistlerin gölgesinde ezik siyaset yapmak’la eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’a yanıt Parti Sözcüsü Ebru Günay’dan geldi.

HDP Sözcüsü Günay, CHP’li Öztrak’a sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Günay, partilerini hedef alan Öztark’a yönelik şu ifadeleri kullandı: “Sadece insanın değil, siyasetin de bir dengesi vardır. Konforlu alanlardan akıl dağıtmanın, ilkesel erozyonun, iktidara koşar adım yanaşmanın da bir sınırı ve dengesi vardır. Anti-emperyalist olmayı sizden öğrenecek değiliz. Haddinizi bilin!”

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.