HDP Hakkari Milletvekili Dede'den Ramazan Bayramı mesajı

HDP Hakkari Milletvekili Dede'den Ramazan Bayramı mesajı

HDP Hakkari Milletvekili Sait Dede, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari Milletvekili Dr. Sait Dede, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında,Ramazan Bayramı’nı  coğrağrafyamızda devam eden savaşlar, çatışmalar ve güvenlikçi savaş politikalarının halklara fatura ettiği ağır ekonomik krizle karşılıyoruz. Yaratılmak istenen bu kara tabloya inat, yürütülen mücadele ve dayanışma duygularıyla; yaşama her zamankinden çok daha bağlıyız ve gelecek güzel günler için çok daha umutluyuz. Bu vesile ile Ramazan ayı boyunca barış ve kardeşlik için edilen duaların kabul olması dileğiyle tüm İslam aleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. 

Ji ber şer, pevçûn û polîtîkayên ewlekariyê yên li erdnigariya me bi qeyraneke giran a aboriyê em Cejna Remezanê pêşwazî dikin. Tevî vê tabloya reş a ku li ser me tê ferzkirin bi hestên têkoşîn û hevgirtinê em ji her demê bêtir bi jiyanê ve girêdayi ne û ji rojên xweş ên li pêşîya xwe bêtir bi hêvî ne. Bi vê minasebetê cejna hemû alema Îslamê bi dil û can pîroz dikim û hêvîdar im duayên aştî û biratiyê yên ku di meha Remezanê de hatîn kirin bên qebûlkirin.  

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.