HDP, DBP ve Yeşil Sol'dan Yüksekova'da ortak yardım kampanyası

HDP, DBP ve Yeşil Sol İlçe Yüksekova örgütleri ortak kriz masası oluşturarak depremzedeler için başlatılan yardım kampanyası ile ilgili açıklama yaptı.

HDP Yüksekova ilçe binasında HDP Hakkari Milletvekili Sait Dede'nin de katılımıyla kampanya ile ilgili açıklama yapıldı.

Düzenlenen basın açıklamasında açıklama yapan DBP Yüksekova İlçe Eşbaşkanı Evliya Alkan, HDP, DBP ve Yeşil Sol İlçe örgütleri olarak yaşanan felaketler karşısında büyük üzüntü duydukları dile getirdi. Alkan, "Deprem bölgesindeki mağdur vatandaşlarımıza, dışarıda kalan, yardıma muhtaç vatandaşlarımıza Allah'tan sabır diliyoruz. Umarım enkaz altında kalan vatandaşlara biran önce yardım eli ulaşır. Biz burada ilaç örgütleri olarak. Hakkari il ve ilçelerde yardım kampanyamızı başlatmış bulunmaktayız. İlçe örgütlerimiz her türlü insani yardımın ulaştırılabilmesi için 7/24 açık olacak. Bütün vatandaşlarımıza duyuruyoruz buradan. Bütün yardımsever halkımız, partimize, ilçe binamızdaki kriz masasına başvurarak yardımlarını ulaştırabilirler" dedi.

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.