HDP: #BizHazırız, tarihin en büyük yenilgisine hazır olun

HDP: #BizHazırız, tarihin en büyük yenilgisine hazır olun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 Genel Seçim tarihini 14 Mayıs olarak açıklamasına HDP “Biz hazırız,” diye yanıt verdi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ni 14 Mayıs'a çekmesinin ardından yeni kampanyasını duyurdu.

"Biz Hazırız" etiketiyle sosyal medya kampanyasını başlatan HDP, şöyle dedi:

"Seçim tarihi belirlendi. Yeni bir yaşam kurmaya, demokrasiyi, barışı, emeği ve özgürlüğü egemen kılmaya, tarihsel değişimi yaratmaya #BizHazırız.

"14 Mayıs'ta yapılacak olan seçime #BizHazırız. Ülkeyi yıkıma sürükleyenler, adaletsizliği derinleştirenler siz de tarihin en büyük yenilgisine hazır olun!

Ülkenin üzerine enkaz olup çöken

"#BizHazırız ülkenin üzerine enkaz olup çöken bu rejimi değiştireceğiz. Vakti gelmiş bu değişimin önüne hiç kimse geçemez. Birlikte yaratacağımız aydınlık gelecek şimdiden hepimize hayırlı olsun.

"Em ji hilbijartina 14'ê Gulanê re amade ne. Em tên, em ê vê pergala riziyayî biguherînin. Em ê têkoşîna azadî, aştî û demokrasiyê bînin ast û qonaxeke dîrokî. Em bi hêza gelê xwe tên. #BizHazırız."

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.