Hayat boyu öğrenme kurumlarında yüz yüze eğitim başlıyor

Hayat boyu öğrenme kurumlarında yüz yüze eğitim başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı, hayat boyu öğrenme kurumlarında yüz yüze eğitim faaliyetlerine 11 Ocak'tan itibaren başlanacağını açıkladı.

Korona virüsü salgınına karşı kısıtlamalar kapsamında ara verilen yüz yüze eğitimde ilk geri dönüş hayat boyu öğrenme kurumlarında olacak. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, bu kurumlarda yüz yüze eğitim faaliyetlerine 11 Ocak'tan itibaren başlanacağı belirtildi.

YENİDEN KAPATILABİLECEK

Açıklamada “Hayat boyu öğrenme kurumlarındaki 20 Kasım 2020 tarihinde durdurulan eğitim faaliyetlerine 11.01.2021 tarihinden itibaren yüz yüze olarak başlanılacaktır. Salgının seyrine göre İl/İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile kursların kapatılması veya yeniden açılabilmesi mümkün olacaktır” denildi.

Hayat boyu öğrenme kurumları kendini geliştirmek, yeni bir meslek veya beceri edinmek isteyenler için faaliyet gösteriyor. Eğitimler Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı halk eğitimi merkezleri tarafından veriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.