Hatimoğulları: Oy kullanacak herkesi taşıyalım

Hatimoğulları: Oy kullanacak herkesi taşıyalım

Mardin’de düzenlenen halk buluşmasında konuşan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, kent dışında olan tüm seçmenlerin oyunu kullanması için seferber olacaklarını söyledi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mardin'in Savur ilçesinde düzenlenen halk buluşmasına katıldı. Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan adayları Ahmet Türk ile Devrim Demir, Savur Belediyesi Eş Başkan adayları Selahattin Önder ile Hatice Öncü ve DEM Parti milletvekilleri George Aslan ile Beritan Güneş Altın da buluşmada yer aldı.

Hatimoğulları ve heyeti ilçe girişinde kalabalık bir kalabalık tarafından çiçeklerle karşılandı. Buluşma, DEM Parti belediye eş başkan adaylarının halkı selamlamasıyla başladı.

Hatimoğulları, Savur'un DEM Parti ve belediye eş başkan adayları etrafında birleşerek kayyımlara karşı en güçlü cevabı vermeye hazır olduklarını belirtti. Ak Parti iktidarının seçimlerde yenilgiye uğrayamadığı için kayyım atama yoluna gittiğini ve bu durumun halk iradesine yönelik bir gasp olduğunu savundu.

Bölgeyi diğer Eş Genel Başkan Tuncer Bakırhan ile birlikte ziyaret ettiklerini ve kayyımcıların şimdi de oy kaydırarak seçimleri kazanmaya çalıştıklarını ifade eden Hatimoğulları, bu taktiği boşa çıkarmak için örgütlü bir halk olduklarını ve sandıkta güçlü bir cevap vereceklerini söyledi.

Hatimoğulları, DEM Parti'ye desteklerini göstermelerini isteyerek halka, dışarıda olan herkesi buluşmaya getirmeleri çağrısında bulundu. DEM Parti'nin halkların partisi olduğunu vurgulayan Hatimoğulları, DEM Parti'nin belediye yönetiminde kendi anadillerinde hizmet alacaklarını hatırlattı.

Konuşmaların ardından kitle seçim bürosuna geçti ve Hatimoğulları ve beraberindekiler, Midyat ilçesindeki bir halk buluşması için yola çıktı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.