Hatay'da sınırda çatışma: 1 ölü

Hatay'da sınırda çatışma: 1 ölü

Hatay'da insan kaçakçısı olduğu iddia edilen bir araçtaki şahıslarla jandarma arasında çatışma çıktı.

Hatay’ın Altınözü ilçesi Çetenli Mahallesi girişinde, insan kaçakçısı olduğu iddia edilen bir grupla jandarma arasında çatışma çıktı. 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

DHA’nın haberine göre bugün öğle saatlerinde sınırdan kaçak göçmenleri aldığı iddia edilen minibüs ile ona öncülük ettiği öne sürülen bir otomobil, Altınözü Oymaklı Mahallesi girişinde devriye görevindeki jandarma timinin dikkati çekti. Haberde aracın sürücüsünün jandarmanın, ‘dur’ ihtarına uymadığı için ateş açıldığı belirtildi. Minibüstekilerin jandarmaya ateşle karşılık vererek bölgeden uzaklaştığı kaydedildi.

Kaçan araçları takibe alan jandarma ekiplerinin Çetenli mahallesi girişinde iki araca müdahalede bulunduğu sırada çatışma çıktığı belirtildi. Çatışmada, minibüste bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.