Hatay Valisi: Ufuk Tatar'ı arama çalışmalarından bir sonuç elde edilemedi

Hatay Valisi: Ufuk Tatar'ı arama çalışmalarından bir sonuç elde edilemedi

Hatay Valisi Erdal Ata, kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar'la ilgili herhangi bir bulguya rastlamadıklarını söyledi. Ata, "Şu ana kadar yapılan aramalardan maalesef bir sonuç elde edilemedi" diye konuştu.

Hatay Valisi Erdal Ata, 1 Temmuz’da kaybolan Ufuk Tatar’la ilgili basın açıklaması yaptı.

Ata “Şu ana kadar yapılan aramalardan maalesef bir sonuç elde edilemedi ama ona rağmen şu an 143 kişilik arama ekibimiz çalışmaya devam ediyor” dedi.

6 yaşındaki konuşma engelli Ufuk Tatar, 1 Temmuz’da kayboldu.

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yaşayan tarım işçisi Muhammet Tatar, 1 Temmuz günü, ailesiyle birlikte Amanos Dağları’nın eteklerinde yer alan Hassa’nın kırsal Arpalıuşağı Mahallesi yakınlarında oturan ablasını ziyarete gitti.

Amca Mehmet Tatar, konuşma engelli 6 yaşındaki yeğeni Ufuk Tatar ile birlikte eve 100 metre uzaklıkta bulunan dağ eteğindeki kaynaktan su almaya gitti. Tatar, amcası bidonlara su doldururken, kayboldu.

BEYAZ OTOMOBİL İDDİASI

Olayla ilgili soruşturmada görgü tanıklarının bilgisine başvuruldu. Tatar’ı arama çalışmalarına 143 kişilik ekibinin yanında bölgede yaşayanlar da katılıyor. Çalışmalarda şimdiye kadar herhangi bir ize rastlanmadı.

Bazı köylüler, olay günü daha önce bölgede rastlamadıkları beyaz otomobil gördüklerini söyledi. İz takip köpeğinin, kaynak suyundan öteye iz sürmemesi nedeniyle Ufuk Tatar’ın başkası tarafından taşınarak götürülmüş olma ihtimali üzerinde durulmaya başlandı.

Tatar’ın köy çevresinde olma olasılığı üzerine arama çalışmaları aralıksız sürdürülürken, olay günü köyde görüldüğü iddia edilen beyaz otomobille ilgili de araştırma başlatıldı. Otomobille köye giriş- çıkış yapılabilecek yollara ve kullanılabilecek güzergahlara yönelik inceleme yapıldı. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.