Hasan Dinç: Derecik'teki herkesi birlikte adım atmaya davet ediyorum

Hasan Dinç: Derecik'teki herkesi birlikte adım atmaya davet ediyorum

Derecik Belediye Başkanı Hasan Dinç seçim sonrası ilçedeki tüm kesimlere birlikte hareket etme çağrısında bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden Belediye Başkanı seçilen Hasan Dinç kendisini destekleyen Dereciklilere teşekkür ederek ilçedeki bütün siyasi bileşenlere ve kesimlere çağrıda bulundu.

Dinç seçim süreci boyunca kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, "Hayalini kurduğumuz Derecik’e doğru sağlam adımlarla hareket etmeye başlamadan önce sizlere iki kelam etmek istiyorum. Seçim süreci boyunca; gencinden yaşlısına, emekçisinden işçisine bize bu uğurda kim destek vermiş ve güvenmişse onların bu güvenini boşa çıkarmamaya gayret gösterceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

"Derecik için nereye gidilmesi, koşulması gerekiyorsa oraya gideceğiz"

Seçim süreci boyunca kimsenin kimseyi kırmadığı ve kınamadığı bir ortam oluşturma eylemeleri içinde bulunduklarını ifade eden Dinç şöyle devam etti:

"Seçim süreci artık dünde kalmıştır ve yarınlarımıza bakmanın elzem olduğunu kabul etmemiz gerekmiştir. Bu yarınların öncelikle vatanımız, bayrağımız ve memleketimiz için daha hayırlı ve yararlı olabilmesi için birlikte; bir olup birlik olup el ele Derecik için bir şeyler yapmamız lazım gelir. Bu vesileyle Derecik’teki bütün siyasi bileşenleri, bürokrasiyi, sistemize edilmiş her yapıyı bir arada hareket etmeye, birlikte adım atmaya davet ve rica ediyorum. Bu vesileyle son kelamımı gençlere söylemek istiyorum; Eğer siz eleştirmezseniz, biz varolan yanlışlarımızı göremeyeceğiz. Eğer siz ses etmezseniz biz sesinizi duymakta zorlanacağız. Ondan mütevellit siz buradayım diyeceksiniz biz ise oraya koşacağız. Derecik için nereye gidilmesi, koşulması gerekiyorsa oraya gideceğiz, oraya koşacağız. Biz bunun için varız ve olacağız. Siz yetkiyi verdiniz, bundan sonra da etkiyi göreceksiniz."

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum