Hamile kediyi köpeğe öldürten çocuklar: Seni vursam üzülmem

Hamile kediyi köpeğe öldürten çocuklar: Seni vursam üzülmem

Adana'da gözaltına alınan ve hamile kediyi köpeğin önüne attığı öne sürülen çocuklar adliyeye sevk edildi. Çocuklar gazetecilere şunları söyledi: "Ağabeylere selam, çatışmaya devam", "Yaşımızın yetmediği yerde yaşantımız yeter"...

Hamile bir kediyi pitbull cinsi köpeğin önüne atarak parçalattığı öne sürülen çocuklar adliyeye getirildi. Gözaltına alınan 3 çocuktan biri, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına “Yaşımızın yetmediği yerde yaşantımız yeter” dedi.

Adana’da meydana gelen olayda yakaladıkları gebe kediyi köpeğin önüne atıp parçalattığı iddiasıyla gözaltına alınan 13 yaşındaki H.P, M.Ü. ve A.Y’nin işlemleri tamamlandı. Birbirlerini suçladıkları öne sürülen çocuklar, sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimi’ne getirildi. Şüpheli çocuklar daha sonra adliyeye sevk edildi.

Kediyi, köpeğin ağzına attığı iddia edilen A.Y., muhabirlerin “Üzüldün mü?” sorusu üzerine “Ben seni vursam bile üzülmem, kediye mi üzüleceğim” yanıtını verdi. Çocuklardan bir diğeri ise görüntülendiklerini fark edince, “Çekin alem yakışıklı görsün” demesi üzerine A.Y. “Ağabeylere selam, çatışmaya devam. Yaşımızın yetmediği yerde yaşantımız yeter, biz Denizli çocuğuyuz” demesi dikkat çekti.

H.P.’nin kardeşi 11 yaşındaki B.P.’nin ise bilgisine başvuruldu ve daha sonra ailesine teslim edildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum