Haluk Levent'ten Yüksekova Belediyesi'ne çağrı

Haluk Levent'ten Yüksekova Belediyesi'ne çağrı

Sanatçı Haluk Levent sosyal medya hesabından aralarında Yüksekova belediyesinin de olduğu bazı belediyelere 'yardım konseri' çağrısında bulundu.

Anadolu Halk ve Barış Platformu'nun kurucusu (AHBAP) Sanatçı Haluk Levent Twitter hesabından Yüksekova, Silopi, Şırnak, Mardin, Diyarbakır ve Urfa Belediyelerine çağrıda bulundu. Bu il ve ilçelerden çok fazla yardım isteği aldıklarını belirten Levent, bu belediyelere konser önerisinde bulunarak, 'Ben konser vereyim siz tedavi paralarını bu ailelere dağıtın. Var mısınız?' dedi. 

Levent'in mesajı şu şekilde: “Gelen istatistiklerde en fazla yardım isteği olan şehirler Silopi, Şırnak, Yüksekova, Mardin Diyarbakır, Urfa. Çocuklar hastalıklarla boğuşuyor. Ailelerimizi tespit ettik. Oradaki belediyelere bir çağrım var. Ben konser vereyim siz tedavi paralarını bu ailelere dağıtın. Var mısınız?”

Haluk Levent’in bu çağrısına Yüksekova Belediyesi'nden henüz bir dönüş yapılmadı. 

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum