Haluk Levent’ten 'KHK' tepkisi

Haluk Levent’ten 'KHK' tepkisi

Haluk Levent KHK'lılara konser sözü verdiği için linç edildiğini açıkladı: Bu nasıl kin?

Sanatçı Haluk Levent sosyal medya hesabından açıklama yaparak, KHK’lılara konser sözü verdiği için sosyal medyada linç edildiğini söyledi. Levent, “Yine bana saldırılar başladı.. KHK’lılara da söz vermişim konser için. Ben daha önce de söyledim. Her KHK’lı FETÖ’cü ve PKK’lı değildir! Hükümet de geçenlerde bir çalışma içerisine girdi en az 26 bin geri dönüş için. Yazık değil mi beraat alıp işine dökmeyenlere? Bu nasıl kin” dedi.

Levent Twitter’da, “Hükümet de geçenlerde bir çalışma içine girdi, 26 bin geri dönüş için… Yazık değil mi bu insanlara. KHK’lıların hepsi FETÖ’cü mü, PKK’lı mı” diye sorarken açıklamalarında “Bana devletin resmî bir yetkilisi yaptıklarımın suç olduğunu söylesin tartışayım.. Hiç bir siyasi parti ya da düşünceyle bağım yok olmayacak da. Ben grevlere de giderim.. Srebrenitsaya da.. Filistin için de söylerim . Suruç’ta Güneş Erzurumluoğlu için de. Çünkü ben insanım!” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.