Haluk Levent: Ahbap topladığı yardımlardan 504 milyon TL harcama yaptı

Haluk Levent: Ahbap topladığı yardımlardan 504 milyon TL harcama yaptı

Harcanan kategorileri paylaşan Haluk Levent, 514 milyon TL harcamanın 446 milyon TL'sinin AFAD'ın belirlediği yerlere kurulacak konteynırlara ödendiğini belirtti.

Ahbap Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent, Ahbap'ın topladığı yardımlardan şu ana kadar 504 milyon TL harcama yaptığını açıkladı.

Harcanan kategorileri paylaşan Levent, 514 milyon TL harcamanın 446 milyon TL'sinin AFAD'ın belirlediği yerlere kurulacak konteynırlara ödendiğini belirtti. 

Sosyal medyadan açıklama yapan Levent, şunları söyledi:

"Ahbaplar şu ana kadar 504 milyon TL harcama yapmış. TÜRMOB ile yapılan faaliyetlerle ilgili öncelikle 06.02.2023-28.02.2023 tarihlerini kapsayan döneme ait Özel Amaçlı Güvence Denetimi yapılacak, daha sonra da bu denetimlerini 3 aylık dönemler itibariyle gerçekleştirecek. Bu 514 milyon TL harcamanın 446 milyon TL'si AFAD'ın belirlediği yerlere kurulacak konteynırlara ödendi. Çok daha detaylı bilgileri faturasına kadar 28 Şubat tarihinde sitemize yükleyeceğiz."

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.