Hakkari'nin yeni Valisi Yüksekova'daydı

Hakkari'nin yeni Valisi Yüksekova'daydı

Valilik Kararnamesiyle Şişli Kaymakamlığı'ndan Hakkari Valiliğine atanan İdris Akbıyık yeni görevine başlamak için uçakla Yüksekova'ya geldi.

Son Valilik Kararnamesi ile Konya’ya tayini çıkan Vali Cüneyit Orhan Toprak’ın yerine Hakkari'ye Vali olarak atanan Şişli Kaymakamı İdris Akbıyık, yeni görevi için Yüksekova'ya geldi.

Uçakla Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanına inen Akbıyık’ı, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, Şemdinli Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammet Fuat Türkman, Hakkari İl Emniyet Müdürü Süleyman Suat Dilberoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler, siyasi parti temsilcileri, STK’lar ve kurum amirleri karşıladı.

Burada gazetecilere kısa bir açıklama yapan Vali Akbıyık, "Hakkari güzel ülkemizin güzel bir vilayeti. İnşallah bugüne kadar ülkemizin değişik yerlerinde hizmet ettik. Güzel hizmetler, projeler yaptık. Devletimizi en iyi şekilde temsil etmeye gayret ettik. Hakkari'de bu hizmetti devam ettireceğiz. Ben İstanbul Şişli'de geliyorum. Şişli'de Hakkari'de hepsi bizim Elimizden geldiği kadar buranın güzel insanlarına hizmet edeceğiz."dedi.

Akbıyık, açıklamadan sonra karayolu ile Hakkari'ye geçti.

a1-110.jpg

a2-084.jpg

a3-059.jpg

dsc_8123.jpg

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.