Hakkari'nin şirketleşme performansı: Kaç şirket açıldı, kaçı kapandı?

Hakkari'nin şirketleşme performansı: Kaç şirket açıldı, kaçı kapandı?

TOBB Şubat ayı Kurulan ve Kapanan Şirket verilerini paylaştı. Aylık sayıları içeren verilere göre Hakkari'de Şubat ayında 10 şirket kuruldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), şubat ayına ilişkin kurulan ve kapanan şirket istatistiklerini açıkladı. Verilere göre şubatta bir önceki aya göre kurulan şirket sayısı yüzde 7,5 ile 10 bin 809'dan 10 bin 1'e geriledi.

Yüksekova Haber okuyucuları için Hakkari'nin Ocak ve Şubat aylarına 2023 ve 2022 yıllarına ait kapanan ve açılan şirket ve kooperatif verilerini derledik.

HAKKARİ'NİN OCAK AYI VERİLERİ

Edindiğimiz bilgilere göre, 2023 yılında Hakkari'de Ocak ayında 9 yeni şirket ve 2 yeni gerçek kişi ticari işletmesi açılırken 1 gerçek kişi ticari işletmesi de kapandı. 2024 Ocak ayında ise Hakkari'de 2 yeni şirket açılırken 2 şirket, 1 kooperatif ve 1 gerçek kişi işletmesi kapandı, 2 şirket de tasfiye oldu.

HAKKARİ'NİN ŞUBAT AYI VERİLERİ

Hakkari'de 2023 Şubat ayında 10 şirket, 1 de gerçek ticari işletme açılırken 1 şirket tasfiye oldu, 3 gerçek kişi ticari işletme kapandı. Bu yılın (2024) Şubat ayında Hakkari'de 10 şirket, 2 kooperatif ve 1 gerçek ticari işletme açılırken 1 gerçek ticari işletme ise kapandı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.