Hakkarili Fotoğrafçı Murat Adıyaman'a ikincilik ödülü

Hakkarili Fotoğrafçı Murat Adıyaman'a ikincilik ödülü

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen II. Dağcılık Temalı Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni çevrim içi yapıldı. Yarışmaya Hakkari'den katılan fotoğrafçı Murat Adıyaman "Dağcılık Temalı" fotoğraf yarışmasında ikinci oldu.

Türkiye Dağcılık Federasyonu arşivine kazandırılması ve dağcılık temalı fotoğrafların çekilmesinin teşvik edilmesi amacı ile "Dağcılık Temalı Fotoğraf Yarışması" düzenlendi.  Yarışmaya yurt içinden ve yurt dışından 124 katılımcının çekmiş olduğu 507 adet fotoğraf yer aldı.  Dört aşamalı olarak yapılan değerlendirmenin son aşaması 31 Ocak 2022 tarihinde jüri üyelerinin yüz yüze katılımları ile tamamlandıktan sonra ödül töreni çevrim içi yapıldı.  Jüri değerlendirmesi sonucunda Hakkari Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Doğa fotoğrafçısı Murat Adıyaman "Dağcılık Temalı" fotoğrafıyla ikinci olurken, "Dağcılık Temalı Sergileme" dalında ise üçüncü oldu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum