Hakkari'de Trio Fitness Spor Merkezi açıldı

Hakkari'de Trio Fitness Spor Merkezi açıldı

Hakkari’de yeni bir iş yeri törenle hizmete açıldı. Trio Fitness Spor Merkezi adlı iş yerinin açılışını Köy Hizmetleri Yol İşleri Müdürü İbrahim Besi yaptı.

YÜKSEKOVA HABER - HAKKARİ

Hakkari Çevre yolu üzerinde bulunan Aşkan Apartmanının ikinci katında hizmete giren Trio Fitness Center isimli spor merkezinin açılışına davet edilen Vali ve Belediye Başkanı başka bir programları olduğundan dolayı katılmazken açılışı Köy Hizmetleri Yol İşleri Müdürü İbrahim Besi ve katılım gösteren vatandaşlar tarafından yapıldı.

30164

30165Açılış kurdelesini kesen İbrahim Besi yaptığı konuşmasında, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz bu iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum. İlimizde spor faaliyetlerinin az olmasından dolayı bu gibi iş yerlerinin açılması bizleri çok sevindirmektedir. Bütün insanlara sağlıklı bir yaşam diliyorum.”dedi. 

Hakkari’de ikinci bir spor merkezi olarak hizmete giren Trio Fitness Center’ın yöneticileri, uzman bir kadro ile Step-Aerobik, Fitness, Bölgesel Zamanlama, Masaj ve Plates hizmetleriyle sağlıklı bir yaşam için hizmet vereceklerini belirtti.

Açılış töreni verilen kokteylin ardından son buldu.

30166

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.