Hakkari'de SANTEK toplantısı yapıldı

Hakkari'de SANTEK toplantısı yapıldı

Hakkari sanayisine ve teknolojisine ilişkin politika ve stratejileri belirlemek, sorunları tartışmak ve çözüm üretmek amacıyla oluşturulan Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) toplantısı gerçekleştirildi.

ValiliK toplantı salonundan Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Murat Koca, SANTEK hakkında bilgilendirme bulundu.

Toplantıda, kentte çıkarılan madenlerin sorunlarının belirlenmesine ve ülkeye katkısını artırmaya yönelik bir çalıştay düzenlenmesi ve teşvik ve desteklerle ilgili sanayicilere yapılan bilgilendirme faaliyetleri değerlendirildi.

Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, Hakkari Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cevher Marin, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Ahmet Kızılkaya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, KOSGEB İl Müdürü Cihat Gür, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Tekin, Ticaret İl Müdürü Salih Çiftçi, DAKA YDO Koordinatörü Oğuz Tuncay Görür ve İŞGEM Müdürü Aziz Akın katıldı.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum