Hakkari'de özel eğitim okullarına spor malzemesi verildi

Hakkari'de özel eğitim okullarına spor malzemesi verildi

Hakkari'de "Spor Aşkı Engel Tanımaz" sloganıyla başlatılan çalışma kapsamında özel eğitim okullarına çeşitli spor malzemeleri verildi.

Kapalı spor salonunda düzenlenen programda konuşan Vali İdris Akbıyık, Cumhurbaşkanlığınca gönderilen malzemelerin öğrencilere hediye edildiğini söyledi.

Özel çocukların kendileri için çok kıymetli olduğunu dile getiren Akbıyık, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kanunlarımız ve mevzuatımız ile tüm kurum ve kuruluşlarımız özel çocuklarımızın, vatandaşlarımızın yanındadır. Hakkari'de ikinci ligde olan engelli basketbol takımımız var. Onlar da ne kadar sporun içinde olduklarını gösteriyorlar. Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz." diye konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım da, "Dezavantajlı öğrencilerimizin spora kazandırılması, spor ortamının onlar için hazır hale getirilmesi anlamında kıymetli bir projedir. Tüm öğrencilerimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Gençlik Merkezi gönüllüleri özel eğitim öğrencileriyle yaptığı etkinliğin ardından öğrenci ve aileleriyle sohbet eden Akbıyık, malzemeleri ilgililere teslim etti.

Programa, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Salih Kaya, Bedensel Engelliler Derneği Başkanı ve takım antrenörü Ali Mesut Keskin, antrenör ve sporcular katıldı.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.