Hakkari'de öğrenciler Çanakkale ve İstanbul gezisine götürülecek

Hakkari'de öğrenciler Çanakkale ve İstanbul gezisine götürülecek

Hakkari Bağışlı Gençlik ve Spor Kulübü Derneğince hazırlanan 'İstanbul Tarihimiz Çanakkale Evimizdir' projesi kapsamında öğrenciler geziye götürülecek.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla ilişkiler Genel Müdürlüğüne sunulan projenin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Dernek başkanı Hikmet Yaşar, proje ile çocuklara, sporculara ve öğrencilere İstanbul ve Çanakkale'yi gezme fırsatı sunulduğunu söyledi.

Çanakkale ve İstanbul'un çok önemli yerler olduğunu belirten Yaşar, "Proje kapsamında 10'u üniversite öğrencisi olmak üzere 30 kişilik kafile ile Çanakkale ve İstanbul illerimize gezi faaliyeti yapılacak. Masa tenisi ve futbol branşlarında kurslar verilecek. Gençlerin spora ve eğitime yönlendirilmesi sağlanacak. Emeği geçen herkese ve özellikle İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla ilişkiler Müdürlüğüne, Valilik ve ilgili birimlerine, proje ortağı olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ederim." diye konuştu.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum