Hakkâri’de kursiyerlerin eserleri sergilendi

Hakkâri’de Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında düzenlenen yıl sonu sergisinde kursiyerlerin yıl boyunca hazırladığı eserler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Hakkâri’de kursiyerlerin eserleri sergilendi

Hakkâri’de Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Halk Eğitimi Merkezi tarafından Meydan Medresesi’nde düzenlenen yıl sonu sergisi açıldı.

Açılışa katılan Vali Vekili Cüneyt Zor, sergilenen eserlerin yalnızca el emeği ürünler değil, aynı zamanda azim, sabır ve üretme iradesinin birer yansıması olduğunu söyledi. Halk Eğitimi Merkezlerinin bireylerin bilgi ve becerilerini geliştirerek üretime ve sosyal hayata katkı sunduğunu belirten Zor, 2025-2026 eğitim öğretim yılında Hakkâri genelinde 1.820 kurs açıldığını ve 28 bin 892 vatandaşın eğitim aldığını ifade etti.

hj-rdnlxiaamooh.jpg

Konuşmaların ardından serginin açılışı yapıldı. Protokol üyeleri sergiyi gezerek kursiyerlerin hazırladığı resim, el sanatları, giyim üretimi ve dekoratif çalışmalar hakkında bilgi aldı. Programa kurum amirleri, öğretmenler, usta öğreticiler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

hj-rey-x0aasxff.jpg

hj-rezpwcaaldwo.jpg

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.