Hakkari'de Kpss'ye giren adaylar trafiğe takıldı

Hakkari'de Kpss'ye giren adaylar trafiğe takıldı

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) bugün yapılıyor. İki oturum şeklinde yapılacak sınavın "Genel Kültür ve Genel Yetenek" oturumu sabah saat 10.15'te başladı. Hakkari'de ise adaylar trafiğe takıldı.

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) bugün yapılıyor. İki oturum şeklinde yapılacak sınavın "Genel Kültür ve Genel Yetenek" oturumu sabah saat 10.15'te başladı.

ÖSYM 81 ilde 95 sınav merkezinde yapılacak olan KPSS için adayların saat 10.00'da sınava girecekleri okulların önünde hazır olması çağrısı yapmıştı.

Ancak sınavın yapıldığı merkezlerden biri olan Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesinde sınava gitmek isteyen adaylar Keklikpınar Mahallesindeki yol ayırımında trafiğe takıldı.

Çok sayıda aracın sıkıştığı noktada trafik ekipleri yolu açmak için büyük çaba sarf ederken, bazı adaylar sınavı kaçırmamak için araçlarından inip yayan olarak sınav merkezine gitti. 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum