Hakkari'de Kovid-19'a karşı dinamik denetim faaliyetleri başladı

Hakkari'de Kovid-19'a karşı dinamik denetim faaliyetleri başladı

Van, Hakkari, Bitlis ve Muş'ta, İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında valiliklere gönderdiği "Dinamik Denetim Süreci" genelgesi doğrultusunda denetimler gerçekleştirildi.

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve ilgili kurum amirleri ile il merkezinde gerçekleştirilen Kovid-19 denetimlerine katıldı.

Akbıyık, gazetecilere yaptığı açıklamada, kontrollü normalleşme süreci kapsamında kentte gerekli kararları aldıklarını söyledi.

20210304-2-47163817-63059552-web.jpg

Kent merkezi ve tüm ilçelerde dinamik denetimlere başladıklarını anlatan Akbıyık, şunları kaydetti:

"Bu mesele hepimizin meselesi. Denetimlerimiz 7 gün 24 saat Hakkari'de devam edecek. Hedefimiz Hakkari'nin mavi bölgede kalması. Burada polisimiz ve belediyemiz sürekli anonslar yapacak. Camilerde 5 vakit imam hatiplerimiz gerekli hatırlatmaları yapacak. Tüm öğretmelerimiz velilere ulaşacak ve bilinçlendirme çalışmaları yürütecek. Hakkari'de mücadele seferberliğini ilan ettik. 'Mavi bölgede kal Hakkari' diyoruz."

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.