Hakkari'de kar yağışı nedeniyle Düğün konvoyları mahsur kaldı

Hakkari'de kar yağışı nedeniyle Düğün konvoyları mahsur kaldı

Hakkari merkez ve ilçelerinde gece geç saatlerde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Akşam saatlerinde aralıklarla yağan yağmur, gece geç saatlerde yerini kar yağışına bıraktı. Kar kalınlığı yüksek kesimlerde 35, şehirde ise 10 santimetreyi bulurken, kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Sabah saatlerinde evlerinden çıkan vatandaşlar gördükleri kar manzarası karşısında şaşırırken, çocuklar ise evlerinin toprak damlarını temizledi. Karın yağmasına en çok sevinen çocuklar bir taraftan evlerinin toprak damlarını temizlerken, diğer taraftan da kartopu oynadı.

Öte yandan Van-Hakkari karayolunun 70. kilometresinde bulunan 32 Virajlar'da ulaşım güçlükle sağlanıyor. Van'dan Yüksekova'ya gelin giden Cennet ile damat Mücahit Salim'in içinde bulunduğu otomobil, kar ve buzlanma nedeniyle yolda mahsur kaldı.

Genç çiftin yakınları ve Yüksekova Haber muhabirleri tarafından iteklenerek kurtarılan gelin arabası, Yüksekova'ya doğru yoluna devam etti. Yolda mahsur kalan 2 ayrı gelin arabası da araç sürücüleri tarafından kurtarılırken, Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü ekipleri ise çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.