Kızılay Hakkari’de 400 kişilik iftar çadırı kurdu

Kızılay Hakkari’de 400 kişilik iftar çadırı kurdu

Kızılay Hakkari Şube Başkanlığı, Hakkari Merkez'de 400 kişilik iftar çadırı kurdu.

Kızılay Derneği Hakkari Şube Başkanı Recep Bozkurt, geleneksel hale getirdikleri iftar çadırını bu yıl da kurduklarını belirtti.

2018 yılında yaşanılan deprem felaketi sonrasında buruk bir Ramazan ayı geçirdiklerini belirten Bozkurt gazetecilere yaptığı açıklamasında, "Aynı şekilde, bu yıl da Filistin'de yaşanan savaş sebebiyle yine buruk bir Ramazan ayı geçiriyoruz. Her ne kadar Filistin'de kan, gözyaşı ve mağduriyet olsa da, Kızılay olarak Filistin'e yardımlarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Hakkari’de iftar çadırı kuruldu

Hakkari'de de ihtiyaç sahibi insanlar bulunduğunun altını çizen Bozkurt, "İlimizde ihtiyaç sahiplerine ayni ve nakdi her tür desteğimizi sürdürüyoruz. Bu yıl iftar çadırımızı Hakkari Merkez Gençlik Merkezi Müdürlüğü önünde açtık. Mevcut iftar çadırında günlük 400 kişiye iftar yemeği vermeyi hedefliyoruz. Bu çalışmamızda desteklerini bizden esirgemeyen Valimiz Sayın Ali Çelik'e ve bizlere yardımları dokunan tüm kurum amirlerine teşekkür ederiz. Ramazan ayının tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.