Hakkari'de Dem Parti'nin final mitingine katılım çağrısı yapıldı

Hakkari'de Dem Parti'nin final mitingine katılım çağrısı yapıldı

DEM Parti Hakkari İl Örgütü, yarın yapılacak seçim mitingi için bildiri dağıtarak vatandaşları mitinge katılmaya davet etti.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Hakkari İl Örgütü, yarın saat 12.00’de Hakkari merkezdeki kent park miting alanında yapılacak olan seçim mitingine katılım çağrısı yaptı.

Bildiri dağıtımı etkinliğine DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcısı Vezir Parlak, DEM Parti Muş Milletvekili Sezai Temelli, Hakkari milletvekilleri Öznur Bartın ve Onur Düşünmez, DEM Parti Hakkari Belediyesi Eşbaşkan adaylarının yanı sıra çok sayıda partili katılım sağladı. Partililer, 14 mahalle ve çarşı merkezinde bildiri dağıttı.

690x450nc-hkr-27-03-2024-colemerg-mitinge-cagri8.jpg

Bildiride yarın yapılacak mitingin yer ve saati verilirken, katılımcıların bölge milletvekilleri, eski siyasetçi Leyla Zana ve DEM Parti Muş Milletvekili Sezai Temelli, sanatçıların ise Fuat Ege ve Koma Dû Bra olacağı belirtildi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.