Hakkari'de bir ilk: YÜTSO web sitesi kurdu

Hakkari'de bir ilk: YÜTSO web sitesi kurdu

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı üyelerine daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla profesyonel bir web sitesi hazırladı. Hakkari’de ilk kez bir Sivil toplum kuruluşu tarafından bir web sitesi kuruldu.

Haziran ayında hizmete giren www.yuksekovatso.org.tr adresli internet sitesinde oda ile ilgili bilgilerin yanında genel olarak Kurumsal bilgiler, Ekonomi haberleri, Bilgi Rehberi, Üye işlemleri ve Sanal Fuarlarla ilgili bilgiler yer alıyor.

Doğan: "Teknoloji çağında teknolojiden yoksun bir tüccar ve sanayici düşünülemez."

Konuyla ilgili gazetemize konuşan Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Doğan: “Günümüz teknoloji çağında her bilginin ve işlemin internet ortamına taşındığı bir dönemde böyle bir site açma gereği duyduk. Amacımız üyelerimiz ve Yüksekova halkına ekonomik açıdan bilgi sağlamak ve üyelerimizin işlemlerini internet sitemiz aracılığıyla daha kolay ve modern yapmalarını sağlamaktır. Bunu yaparken bir ilke imza attığımızın farkındayız. Ama Yüksekova\'mız her şeyin en güzeline layıktır. Bu anlamda elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bütçe imkanlarımız elverdiği müddetçe bu gibi hizmetlerimiz devam edecektir. Teknoloji çağında teknolojiden yoksun bir tüccar ve sanayici düşünülemez. Sitemizin tüccar ve sanayicimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.