Hakkari'de belediye işçilerine 6 bin lira ek zam yapıldı

Hakkari'de belediye işçilerine 6 bin lira ek zam yapıldı

HAKKARİ (AA) - Hakkari Belediyesinde görevli işçilere ocakta verilen yüzde 49,25 zamma ek olarak 6 bin lira daha zam yapıldı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, makamında bir araya geldiği belediye...

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, makamında bir araya geldiği belediye personeliyle sohbet etti, taleplerini dinledi.

Belediye hizmetlerinin sürdürülebilir olmasının önemine değinen Çelik, belediye işçilerinin maaşlarına ocakta yapılan yüzde 49,25 maaş zammına ek olarak 6 bin lira daha zam yaptıklarını belirtti.

Ayrıca belediye şirketi olan HAK-BEL AŞ'nin de kar payından yılda 2 kez ek ödeme yapılacağını ifade eden Çelik, "Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için devletimizin imkanları dahilinde her daim personelimizin yanındayız." dedi.

Ziyarette Vali Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, Belediye Mali İşler Müdürü Özgür Kanat da hazır bulundu.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.