Hakkari'de avukatlar günü kutlandı - 2011

Hakkari'de avukatlar günü kutlandı - 2011

Hakkari Barosu Başkanlığı tarafından '5 Nisan Avukatlar Günü' etkinlikleri kapsamında düzenlenen yemeğe katılan avukatlar, müzik eşliğinde halay çekip eğlendi

Kayacan Caddesi'ndeki Şenler Oteli'nde düzenlenen geceye Belediye Başkan Vekili Ahmet Taş, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kaya, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tahir Yaşar, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, savcılar, hakimler ve avukatlar katıldı. Programda bir konuşma yapan Hakkari Barosu Başkanı İsmail Durgun, bölgedeki avukat, hakim ve savcıların zor şartlar altında görev yaptığını belirterek, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak yemeğe katılanlara teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Mehmet Atlı, Türkçe ve Kürtçe şarkılarıyla geceye renk kattı. Konuklar şarkılar eşliğinde halaylar çekerek doyasıya eğlendi. Davetlilere ayran aşı, kavurma, pilav, salata ve tatlı ikram edildi.

60452

60453

60454

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum