Hakkari'de 7 işçi alımı için 23 bin 491 kişi başvurdu

Hakkari'de 7 işçi alımı için 23 bin 491 kişi başvurdu

Geçtiğimiz ay, Sağlık Bakanlığı'nın Hakkari için duyurduğu 7 daimi personel alımı için İŞKUR aracılığıyla rekor düzeyde başvuru gerçekleştirildi.

Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alım ilanı 23 Şubat tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Sağlık Bakanlığı Hakkari için 7 daimi personel alımının İŞKUR üzerinden gerçekleştirileceğini duyurdu.

Duyurunun ardından, temizlik görevlisi kadrosuna 7 kişinin alınacağı belirtilirken, 23 bin 491 kişi bu pozisyona başvuruda bulundu.

Kura tarihi değişti

Daha önce 18-19 Mart tarihlerinde yapılacağı açıklanan kura çekimi için yeni açıklama geldi. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ''ÖSYM'nin 27.000 personel alımı ile ilgili yerleştirme sonuçları 4 Mart 2024 tarihinde açıklanmıştır. Bu kişilerin sözleşmeli pozisyonlara atama işlemlerinin devam etmesi nedeniyle; Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 8.000 Sürekli İşçi Alımı Kurası 3-4 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir'' denildi.

Buna göre, Sağlık Bakanlığı kura çekimi 3-4 Nisan 2024 tarihlerinde yapılacak. Ankara'da düzenlenecek olan kura çekimi noter huzurunda canlı yayında ekranlara gelecek.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum