Hakkari'de 25 Kasım hazırlıkları

Hakkari'de 25 Kasım hazırlıkları

Hakkarili kadınlar 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Dayanışma ve Mücadele Günü hazırlıkları yapıyor.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ-  25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Dayanışma ve Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında Hakkari’de Demokratik Özgür Kadın Hareketi (DÖKH) Binevş Kadın Merkezi, ve KESK Kadın Meclisi tarafından düzenlenecek programın hazırlıkları başladı. 

Program kapsamında kentin Dağgöl Mahallesinde bir evi ziyaret eden Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu, belediye meclis üyeleri ile birlikte gün dolayısı ile bilgilendirme çalışması yaptı. 

Burada kadınlara seslenen eş başkan Hatipoğlu, her yıl çeşitli etkinlikler ile kadına yönelik şiddetin protesto edildiğini belirterek Hakkarili kadınlara bu yıl düzenlenecek olan etkinliklere katılmaları çağrısı yaptı. 

Bu yılki 25 Kasım etkinlikleri kapsamında Hakkari’de 20 Kasım tarihinde Demokratik Özgür Kadın Hareketi (DÖKH) 22 Kasım’da Binevş Kadın Merkezi ve KESK Kadın Meclisi öncülüğünde çeşitli etkinlikler düzenlenecek, 25 Kasım tarihinde ise gün dolayısı ile kitlesel bir yürüyüş düzenlenecek.

1-801.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.