Hakkari'de 2 kişi 3 dakikalık gecikme nedeniyle sınava alınmadı

Hakkari'de 2 kişi 3 dakikalık gecikme nedeniyle sınava alınmadı

Hakkari Sümbül Anadolu Lisesi’nde yapılan ehliyet sınavına girmek isteyen ancak 3 dakika geç gelen 2 sürücü adayı sınava alınmadı.

KADİR KAYA 

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Hakkari’de bugün yapılan ve yüzlerce sürücü adayının katıldığı ehliyet sınavına girmek isteyen Rojbin Taş ve Recep Durgun isimli yurttaşlar sınava 3 dakika geç kalınca Hakkari Sümbül Anadolu Lisesi Müdürü tarafından içeri alınmadılar. Duruma tepki gösteren sürücü adayları okul müdürü tarafından kapıda bekletildikleri için sıvana giremediklerini ileri sürdüler. 

Aylarca ehliyet sınava hazırlandıklarını ve 3 dakikalık gecikme nedeniyle sınava giremediklerine dikkat çeken sürücü adayları Taş ve Durgun, kapıda bekleyen okul müdürünün ‘3 dakika geç kaldınız’ dediğini ve kendilerini içeri almadığını savundular.

Müdüre defalarca rica ettikleri halde içeri alınmadıklarını savunan sürücü adayları haklarını gasp ettiği gerekçesi ile okul müdüründen şikayetçi olacaklarını kaydettiler.

Konu ile ilgili görüştüğümüz okul müdürü İsmail Ata ise katı bir insan olmadığını, yönergeye göre hareket ettiğini söyledi.

1-352.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.