Hakkari Valisi Çelik, çöp toplama etkinliğine katıldı

Hakkari Valisi Çelik, çöp toplama etkinliğine katıldı

Hakkari Valisi Ali Çelik, "Temiz Bir Hakkari İçin Çevremizi Temiz Tutalım" sloganıyla düzenlenen çöp toplama etkinliğine katıldı.

Merzan Mahallesi Okullar bölgesi başta olmak üzere kentin birçok noktasında belediye öncülüğünde eş zamanlı temizlik çalışması başlatıldı.

Etkinlikte öğrencilerle çöp toplayan Çelik, vatandaşlardan, atıklarını ayrıştırmalarını, atık toplama günlerine uymalarını, çevre ve halk sağlığını doğrudan etkileyen kent temizliğine hassasiyet göstermelerini istedi.

Kendilerine düşen görevin çevreyi kirletmemek olduğunu belirten Çelik, şunları kaydetti:

"Kirlettikten sonra temizlemek, gerçekten ciddi bir masraf ve zaman kaybıdır. Bizim öncelikle, çocuklarımız başta olmak üzere toplumun bütün kesimlerinde, çevremizi temiz tutma anlamındaki bilinci güçlendirmemiz gerekiyor.  Geleceğimizi şekillendiren doğadır. Hakkari'mizin çok güzel bir doğası var ve bunu kaybetmek bize acı verir. Şehrimizi daha güzel, daha verimli bir hale getirebilmek, çevre duyarlılığını artırmakla mümkündür."

Etkinliğine Vali Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.