Hakkâri Valisi Ali Çelik önemli misafirlerini makamında ağırladı

Hakkâri Valisi Ali Çelik önemli misafirlerini makamında ağırladı

Hakkâri Valisi Ali Çelik, Hayrat Vakfı, Sağlık-Sen, ASRİAD ve Türkiye Petrolleri yetkililerini makamında ağırladı.

Hakkâri Valisi Ali Çelik, son dönemde önemli ziyaretler almaya devam ediyor. Vali Çelik'in makamında ağırladığı isimler arasında çeşitli sektörlerin ve kurumların temsilcileri yer aldı.

İlk olarak, Hayrat Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Osman Çalım ve beraberindeki heyet, Vali Ali Çelik’i ziyaret ederek vakfın çalışmaları ve bölgeye yönelik projeleri hakkında bilgi verdi.

Ardından, Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan ve beraberindeki heyet, Vali Çelik ile bir araya geldi. Görüşmede, sağlık çalışanlarının bölgede karşılaştıkları zorluklar ve sendikanın talepleri üzerinde duruldu.

Bir diğer ziyaretçi ise ASRİAD (Asrın İş İnsanları Derneği) Genel Başkanı Cemil Yıldız ve beraberindeki heyet oldu. Yıldız, Hakkâri'deki iş fırsatları ve ekonomik gelişmeler üzerine Vali Çelik ile fikir alışverişinde bulundu.

Son olarak, Batman Türkiye Petrolleri Bölge Müdürü Mustafa Demir ve Güvenlik Amiri İsmail Toprak, Vali Ali Çelik'i ziyaret etti.

 Yüksekova Haber
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.