Hakkari Valisi Akbıyık'tan Kurban Bayram mesajı

Hakkari Valisi Akbıyık'tan Kurban Bayram mesajı

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akbıyık, mesajında, bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bayramların milli birlik ve beraberliği perçinleştiren, kardeşlik ve sevgi bağlarını kuvvetlendiren özel günler olduğunu aktaran Akbıyık, şunları kaydetti:

"Bu günler aramızdaki küslüklere, dargınlıklara son verip sevgi bağlarını kuvvetlendirmek için elimize geçen fırsattır. Biz de bu fırsatı kaçırmamaya gayret göstermeliyiz. Bu bayramda da başta aile büyüklerimiz olmak üzere, komşularımızı, yaşlılarımızı, kapısının çalınmasını bekleyen kimsesizleri, gazilerimiz ve şehit ailelerimizi ziyaret ederek gönül bağlarımızı sağlam tutmaya, bizi biz yapan değerlerimizi yaşatmaya çalışacağız. Yüce Allah tarafından bizlere verilen bu mübarek günde kurbanlarımızı keserek Allah'ın emrini yerine getirmenin mutluluğunu yaşarken, kestiğimiz kurbandan ihtiyaç sahiplerine de vererek hem sevincimizi iki katına çıkarmış olacağız hem de onların gönüllerini kazanacağız. Bu düşüncelerle kurban bayramını duygularla kutlar, ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederim."

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.