Hakkari Valisi Akbıyık Şemdinli’de

Hakkari Valisi Akbıyık Şemdinli’de

Hakkari Valisi İdris Akbıyık Şemdinli ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlçe Kaymakamı Muhammed Fuat Türkmen'i makamında ziyaret eden Akbıyık, daha sonra ilçe esnafını ziyaret etti.

Hakkari'nin yeni Valisi İdris Akbıyık, bugün Şemdinli ilçesini ziyaret etti.

Şemdinli İlçe Kaymakamı Muhammed Fuat Türkmen'i makamında ziyaret eden Akbıyık, daha sonra da ilçe esnafını ziyaret etti.

Vatandaşlarla bir süre sohbet edip çay içen Vali Akbıyık, ardından beraberindeki heyetle Derecik'e hareket etti.

Ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Vali Akbıyık, "Bugün Şemdinli ve Derecik ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Şemdinli hakikaten güzel, sempatik, şirin bir ilçemiz. Bu gezilerimiz tamamen ilçelerimizi tanımak amaçlı ama hakikaten devletimiz burada güzel işler yapmış. Gerek belediye, gerek kaymakamlık, il özel idare ve köy hizmet götürme birliği olarak buradaki insanların daha huzurlu daha güvenli ve mutlu yaşamaları için güzel işler gerçekleştirmiş. Biz de devlet olarak hem asayiş güvenliğini en üst düzeyde sağlayacağız hem de kamu hizmetlerini en hızlı, en iyi şekilde bu insanların mutlu olması için sunacağız. Buradan Derecik ilçemize geçeceğiz orası da yeni ilçe oldu. Kaymakam ataması oldu. Kamu kuruluşlarıyla neler yapılabilir onları göreceğiz" dedi.

Vali İdris Akbıyık’ın ziyaretine, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Dilberoğlu eşlik etti.

a1-113.jpg

a2-087.jpg

a3-062.jpg

a4-049.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.