Hakkari Üniversitesi 25 Öğretim Üyesi Alacak

Hakkari Üniversitesi 25 Öğretim Üyesi Alacak

Hakkari Üniversitesi, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince değişik kadrolara öğretim üyesi alacak.

Hakkari Üniversitesi, öğretim üyesi alacak. Başvurular, ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde yapılacak.

İlan edilen öğretim üyesi kadrolarına ait bilgiler şöyle: 

 
BİRİM/BÖLÜM/ABD/PROGRAMKADRO ADEDİDERECEUNVANÖZEL ŞARTLAR
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi   Maliye Bölümü  Maliye Teorisi ABD.12DoçentDoçentliğini Maliye Alanında Almış Olmak. Ekonomik Büyüme ve Bölgesel Kalkınma
Üzerine Çalışmalar Yapmış Olmak.
İlahiyat Fakültesi  İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü  Siyer-i Nebi ve İslam Tarihi ABD.11DoçentDoçentliğini İslam Tarihi ve Sanatları Alanında Almış Olmak. İlk Dönem İslam Şehirleri Üzerine Çalışmalar Yapmış Olmak.
İlahiyat Fakültesi  Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü  Din Bilimleri ABD.12DoçentDoçentliğini Din Felsefesi Alanında Almış Olmak. 
Çölemerik Meslek Yüksekokulu   Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü  Bitki Koruma Pr.11DoçentDoçentliğini Tarla Bitkileri Yetiştirme ve Islahı Alanında Almış Olmak. Yem Bitkileri Üzerine Moleküler Çalışmalar Yapmış Olmak.
 Eğitim Fakültesi  Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü   Müzik Eğitimi ABD.13DoçentDoçentliğini Müzik Eğitimi Alanında Almış Olmak. Müzik Dersi Eğitim ve Yazılım Programı Alanında Çalışmalar Yapmış Olmak.
Eğitim Fakültesi  Eğitim Bilimleri Bölümü  Eğitim Programları ve Öğretim ABD.12DoçentDoçentliğini Eğitim Bilimleri (Eğitim Programları ve Öğretim) Alanında Almış Olmak.  Öğretmen Eğitimi Alanında Çalışmalar Yapmış Olmak.
Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü   Alman Dili Eğitimi ABD.15Doktor Öğretim ÜyesiAlman Dili Eğitimi Alanında Doktora Yapmış Olmak.
Eğitim Fakültesi  Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi ABD.15Doktor Öğretim ÜyesiMatematik Eğitimi veya Matematik Alanında Doktora Yapmış Olmak. 
Eğitim Fakültesi  Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü  Türkçe Eğitimi ABD.15Doktor Öğretim ÜyesiTürkçe Eğitimi veya Türk Dili ve Edebiyatı Alanında Doktora Yapmış Olmak. Dil Bilgisi Alanında Çalışmalar Yapmış Olmak.
Eğitim Fakültesi   Beden Eğitimi ve Spor Bölümü  Beden Eğitimi ve Spor ABD.15Doktor Öğretim ÜyesiLisans, Yüksek Lisans ve Doktorasını Beden Eğitimi ve Spor Alanında Yapmış Olmak. Egzersiz Biyokimyası Üzerine Çalışmalar Yapmış Olmak.
Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü  Beden Eğitimi ve Spor ABD.15Doktor Öğretim ÜyesiYüksek Lisans ve Doktorasını Antrenörlük Alanında Yapmış Olmak. Egzersiz Fizyolojisi Üzerine Çalışmalar Yapmış Olmak.
Eğitim Fakültesi  Temel Eğitim Bölümü  Sınıf Eğitimi ABD.15Doktor Öğretim ÜyesiSınf Eğitimi veya Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık veya Okul Öncesi Eğitimi Alanında Doktora Yapmış Olmak.
Eğitim Fakültesi  Temel Eğitim Bölümü   Sınıf Eğitimi ABD.15Doktor Öğretim ÜyesiSınıf Eğitimi Alanında Doktora Yapmış Olmak. Öğretmen Yetiştirme ve Değerler Eğitimi Alanında Çalışmalar Yapmış Olmak.
Eğitim Fakültesi  Temel Eğitim Bölümü   Sınıf Eğitimi ABD.15Doktor Öğretim Üyesi İlköğretim Programında Doktora Yapmış Olmak. İdeal Okul, İlkokulda Dijital Oyunlar ve Birleştirilmiş Sınıflar Üzerine Çalışmalar Yapmış Olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi   Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler   Siyaset ve Sosyal Bilimler ABD.12Doktor Öğretim ÜyesiSiyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Alanında Doktora Yapmış Olmak. Medya ve İletişim Teknolojileri Alanlarında Çalışmalar Yapmış Olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi    İktisat Bölümü   İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat ABD.15Doktor Öğretim Üyesiİktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat Alanında Doktora Yapmış Olmak. İşsizlik ve Büyüme Alanında Çalışmalar Yapmış Olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi   İktisat Bölümü  İktisat Teorisi ABD.12Doktor Öğretim ÜyesiUluslararası İktisat Alanında Doktora Yapmış Olmak. Küresel Politik Ekonomi ve Dış Ticaret Üzerine Çalışmalar Yapmış Olmak.
İlahiyat Fakültesi   Temel İslam Bilimleri Bölümü  Arap Dili ve Belegatı ABD.15Doktor Öğretim ÜyesiArap Dili ve Belegatı Alanında Doktora Yapmış Olmak. 
İlahiyat Fakültesi  İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü    İslami Türk Edebiyatı ABD.13Doktor Öğretim Üyesi İslami Türk Edebiyatı Alanında Doktora Yapmış Olmak. Dini  ve Tasavvufi Metinler Üzerine  Çalışmalar Yapmış Olmak. 
Sağlık Bilimleri Fakültesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü   Acil Yardım ve Afet Yönetimi ABD.15Doktor Öğretim ÜyesiHemşirelik Esasları Alanında Doktora Yapmış Olmak. Kan Bağışçılığı Üzerine Çalışmalar Yapmış Olmak.
Sağlık Bilimleri Fakültesi   Ebelik Bölümü   Ebelik ABD.25Doktor Öğretim ÜyesiEbelik Alanında veya  Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Alanında Doktora Yapmış Olmak. 
Sağlık Bilimleri Fakültesi    Hemşirelik Bölümü  Hemşirelik ABD.14Doktor Öğretim ÜyesiHemşirelikte Yönetim, İç Hastalıkları Hemşireliği, Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği veya Onkoloji  Hemşireliği Alanlarının Birinde Doktora Yapmış Olmak.
Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü   Bilgisayar Yazılımı ABD.13Doktor Öğretim ÜyesiLisans, Yüksek Lisans ve Doktorasını Bilgisayar Mühendisliği Alanında Yapmış Olmak. Yapay Zeka Üzerine Çalışmalar Yapmış Olmak. 
Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği  Bölümü Malzeme Bilimi ve Mühendisliği ABD.15Doktor Öğretim ÜyesiYüksek Lisans ve Doktorasını Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Alanında Yapmış Olmak. Ultra Yüksek Sıcaklık Seramikler İle İlgili Çalışmalar Yapmış Olmak. 

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.