Hakkari HEDEP'te adaylık başvuruları başladı

Hakkari HEDEP'te adaylık başvuruları başladı

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) seçim komisyonu, Hakkari İl genelinde “31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi” aday adaylığı başvurularının başladığını basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurdu.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Hakkari seçim komisyonu, “31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin” aday adaylığı başvuru startını basın açıklamasıyla duyurdu. 

Parti binasında seçim komisyonu adına açıklama yapan İbrahim Öpengen,” Hakkari il ve ilçelerinde yaptığımız halk toplantıları sonucu yerel yönetimler seçim komisyonunu oluşturmuş bulunmaktayız” dedi. 

Aday adaylığı başvuruları Hakkari, Çukurca, Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde kurulan komisyonlarda yapılacaktır. Beldeler ise en yakın il veya ilçe komisyonlarına başvurularını yapabilir. Şimdiden tüm aday adayı arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.
 

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.