Hakkari Barosu Başkanı Canan’dan gazeteciler günü mesajı

Hakkari Barosu Başkanı Canan’dan gazeteciler günü mesajı

Hakkari Barosu Başkanı Ergün Canan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Baro Başkanı Av. Ergün Canan’ın mesajı şöyle:

“İnsanların haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir görevi olan gazetecilerin üstlendiği misyona toplumların sadece haber alma ihtiyacını karşılamakla kalmayan, aynı zamanda kamuoyunun tarafsız ve doğru bilgilendirilmesinde çok önemli bir görev üstlenen basın, toplumsal kalkınmanın ve gelişmenin sağlanmasında önemli bir yere sahiptir. Basın çalışanları, toplumun aydınlatılması sürecinde farklı görüş ve düşünceleri objektif ve tarafsız yayın anlayışıyla yayınlarken, önemli ve hassas bir görev ifa eder. Görevlerini yerine getirmek için her şartta haber peşinde koşan basının düzenli bir mesaisi olmadan halkı bilgilendirmek için verdiği mücadelenin her türlü takdirin üzerindedir. Yazılı ve görsel basın, fedakarlık isteyen şartları ağır olan önemli bir meslektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesinde büyük rol üstlenen şehrimizdeki ve ülkemizdeki değerli basın mensuplarımızın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nü kutluyorum.”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum