Hakkari 2014 Halk oyunları yarışması sonuçlandı

Hakkari 2014 Halk oyunları yarışması sonuçlandı

Hakkari’de düzenlenen “Kulüpler Arası Halk Oyunları” il birinciliği sonuçlandı.

ÖMER OĞUZ / YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Hakkari Kapalı Spor Salonu’nda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Oyunları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen yarışmaya il merkezi ve ilçelerden 27 kulüb katıldı.

haberingoruntuleri.gif

Yarışmaya kulüpler düzenlemeli ve düzenlemesiz olarak minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde birinci gelebilmek için ter döktü.

haberinfotograflari.gif

Akşam saatlerinde sonuçlanan yarışma sonucunda Minikler kategorisinde Yüksekova Belediye, Yıldızlar’da Hakkari Lisesi, Lütfullah Bilgin Ortaokulu ve Çağdaş YİBO, Gençler’de Hakkari Lisesi, Büyükler kategorisinde Hakkari Halk Eğitim Merkezi, Düzenlemeli dalda Yıldızlarda Yüksekova Hamit Kesici Ortaokulu, Gençlerde ve Büyüklerde Dizespor Kulübü dereceye girdi. Birinci gelen takımların bölge finaline girmeye hak kazandıkları belirtildi. Ödül töreninin ardından ekipler kol kola girerek halay çektiler.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.