Haftalık vaka sayıları açıklandı: Hakkari'de de vakalar arttı

Haftalık vaka sayıları açıklandı: Hakkari'de de vakalar arttı

Sağlık Bakanlığı verilerine göre İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli ve Giresun, 100 bin kişide en çok Covid-19 vakası görülen iller oldu. Hakkari, en az vaka görülen iller sıralamasında yok.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 17-23 Nisan arasında illere göre her 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka sayılarını açıkladı. 

İllere göre haftalık Covid-19 vaka sayısı, her 100 bin kişide İstanbul'da 854,75, Ankara'da 567,88, İzmir'de 335,09 oldu.

Haftalık verilere göre İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli ve Giresun, 100 bin kişide en çok Covid-19 vakası görülen iller olarak kayda geçti.

Hakkari, en az vaka görülen ilk 5 il listesinde yer almadı. Şırnak, Mardin, Şanlıurfa, Van ve Siirt ise 100 bin kişide en az Covid-19 vakası görülen iller oldu.

Bakan Koca verilerin ardından paylaştığı mesajında "Evimiz en güvenli kalemiz. Bir süre mücadeleyi evimizden sürdüreceğiz. Bu fedakarlığın sonu bayram olsun" ifadeleri kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum