Habervaktim'den skandal haber

Habervaktim'den skandal haber

"habervaktim.com" adlı internet sitesi, 1 Eylül mitingine giderken eşi tarafından katledilen Nazliye Sincar'a ilişkin hazırladığı haberde PYD Eş Başkanı Asya Abdullah'ın fotoğrafını kırmızı daire içine alarak kullanıp bir skandala daha imza attı.

BDP'li milletvekilleri ve gazetecileri hedef gösteren haberleri ile gündeme gelen "habervaktim.com" adlı internet sitesi yeni bir skandala daha imza attı.

1 Eylül mitingine giderken eski eşi tarafından yapılan silahlı saldırı ile katledilen BDP Küçükçekmece Kadın Meclisi üyesi Nazliye Sincar'a ilişkin haber yayınlayan site, haberde fotoğraf olarak ise PYD Eş Başkanı Asya Abdullah'ın dün Diyarbakır'da yaptığı basın toplantısının fotoğrafını kullandı. Abdullah'In fotoğrafının kırmızı daire içine alındığı haber ile bir skandala imza atılırken, neden Abdullah'ın fotoğrafının kullanıldığı ise akıllarda sordu işareti olarak kaldı. 

diha 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum