Haberimiz ses getirdi, Yüksekova'da yol çalışmaları yeniden başladı!

Haberimiz ses getirdi, Yüksekova'da yol çalışmaları yeniden başladı!

Yüksekova Cengiz Topel Caddesinde yaklaşık bir ay önce başlayan ve günlerdir aksayan asfalt çalışmalarına, bugün yeniden başlandı.

İlçenin en işlek caddesi olan Cengiz Topel Caddesinde başlatılan ve günlerce aksayan asfaltlama çalışmalarına esnafların tepki göstermişti. Esnafların tepkisini yansıttığımız haberimizin ardından yol çalışması ihalesini alan firma yetkilileri ile beraber caddede hummalı bir çalışma yürüten Yüksekova Belediyesi, Türk Telekom ile VEDAŞ çalışanları, elektrik ve internet kablolarının yerleşimini yaptı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Abdurrahim Pınar ile Yüksekova Şoförler Odası Başkanı Yavuz Özcan, esnaflarla birlikte Cengiz Topel Caddesindeki çalışmaları her gün takip ettiklerini söyledi.

Yüksekova Haber Portalı'na açıklamalarda bulunan Çoğaç, Cuma günü elektrik kısmının bitirilip, Pazartesi günü ise asfalt dökümüne başlanacağını söyledi. Çoğaç, "Bilindiği gibi yol çalışması aksamış ve durma noktasına gelmişti. Şu an sahada hem Belediyemiz hem VEDAŞ hem de yüklenici firma gayretli bir çalışma sergiliyorlar. Ümit ediyorum ki; özellikle esnaflarımızın çok mağdur olduğu yol asfaltlama çalışması en kısa sürede ve istenilen düzeyde bitecektir" dedi.

y1-354.jpg

y2-286.jpg

y3-186.jpg

y4-110.jpg

e2-087.jpg

e1-089.jpg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum