Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye silahlı saldırı

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye silahlı saldırı

CHP'li Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye silahlı saldırı düzenlendi. Bacağından yaralanan İnce, hastaneye kaldırıldı.

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinin, Belediye Başkanı Mustafa İnce, evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Bacağından yaralanan İnce, hastaneye kaldırıldı.

CHP’li Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, eşi Nilüfer İnce ile birlikte evine girerken, silahlı saldırıya uğradı. Otomobille yaklaşan bir kişi, İnce çiftine doğru ateş açtı. Mermilerden biri, Mustafa İnce’nin sol diz kapağının üzerine isabet etti. Saldırgan otomobille olay yerinden uzaklaştı.

Çevredekileri ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. İnce, ambulansla 9 Eylül Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

‘SİYASİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUZ’

Aynı ambulansla hastane giden CHP Güzelbahçe İlçe Baykanı Kazım Çam, “Saldırının siyasi olduğunu düşünmüyoruz. Biri kanunsuz bir iş yapmayı teklif etmiştir. Başkan da kabul etmeyince bu yola başvurmuştur, diye düşünüyorum” dedi.

Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. (İZMİR/DHA)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.