Güngör Mahallesi Muhtar adayı Yakup Çelik, seçim beyannamesini açıkladı

Güngör Mahallesi Muhtar adayı Yakup Çelik, seçim beyannamesini açıkladı

Yüksekova’nın Güngör Mahallesi Muhtar Adayı Yakup Çelik seçim beyannemesi yayınladı.

Güngör Mahallesi Mevcut Muhtarı ve Gelecek Dönem Muhtar Adayı Yakup Çelik seçim beyannamesini yayımlayarak seçmenlerini bilgilendirdi.

Çelik’in beyannamesi şöyle:

“Muhtarlık,

Bir amme (kamu) hizmetidir.

Devlet ile millet arasında köprü ve emanet olan bir hizmet makamıdır.

Bu makama ilk geldiğimiz 31 Mart 2019 tarihinden bu yana devletin her kademesiyle sürekli iletişim halinde olarak mahallemize her konuda en iyi hizmeti sağlamaya getirmeye gayret ettik.

- Mahallemizin geleni itibari ile yaklaşık 35 kilometre asfalt ve betonarma yol çalışmasının yapılması

- Kış aylarında mağduriyetlerin yaşanmaması amacıyla yol temizleme çalışmalarına gece gündüz demeden eşlik etmeye çalıştık.

- İlçemiz genelinde yaşanan elektrik kesintilerinde mahallemizde mağduriyetlerin yaşanmaması için ekiplere her noktada eşlik ederek kesintilerin en kısa sürede sonlandırılması için gece gündüz demeden çalıştık.

- Gerek maddi gerek manevi yoksunluk içerisinde bulunan ailelerimizin ihtiyaçlarının karşılanması için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışarak ayni ve nakdi desteklerin hak sahiplerine adaletli şekilde ulaşmasını sağladık.

- Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden eksiksiz yararlanması ve ihtiyaç duyduğu techizatların (ortopedik yatak, tekerlekli sandalye vb.) elde edilmesi için gereken tüm resmi süreçleri en ince ayrıntısına kadar takip ettik.

- Mahallemiz alt yapı ve üst yapı sorunlarına yönelik çözüm ayarışlarımızı gerek ilçe gerekse il bazında tüm ilgili kademelere müracaat ederek çözüme kavuşturmaya gayret ederek mahallemizin %70’ine internet alt yapı bağlantılarının kurulmasını sağladık.

- Ailelerimizin rahatça çıkıp vakit geçirebileceği park alanlarının mahallemize kazandırılması amacıyla gerekli tüm resmi makamların kapılarını defalarca aşındırdık.

- Çocuk ve gençlerimizin gerek ders çalışabilecekleri gerekse sosyalleşebilecekleri kütüphane ortamını mahallemize kazandırılmasına vesile olduk.

- Toplumsal bir sorun haline gelen madde ve benzeri bağımlılığının mahallesi sakinlerimiz ve özellikle gençlerimizin arasında yayılmasının sürekli önüne geçerek ilgili tüm resmi kurumlarımızla ortak çalışmalara imza attık.

TERCİH SİZİN

'İnanıyorum ki ;

Güngör mahallesi seçmeni her zaman olduğu gibi 31 Mart 2024 Pazar günü, Akıl,Vicdan ve hür irade ile çocuklarımızın ve mahallemizin geleceği için karar verecek ve mahallemiz için en hayırlı tercihini yapacaktır.

BU BİR SEÇİM BEYANNAMESİDİR

1-) Makul bir çoğunluk ile inşallah yönetimi hep birlikte devam ettirdiğimizde kanunların verdiği yetkiler, seçilen heyet tarafından sonuna kadar kullanılacak. Görev süremizin sonunda halkın büyük çoğunluğunun memnuniyetiyle hakkımzda hayırlısı ise devam ettirilecek değil ise en hayırlı olana devredilecektir.

2-) Yapılanlara özenle sahip çıkılacak ve Hizmet etmeye son güne kadar, ilk gün ki aşk ve heyecanla devam edilecektir. Köklü ve kalıcı hizmetlere imza atılacaktır.

3-) Yerleşim alanımız, Görsel anlamda herkesin gıpta ile baktığı, daha yaşanabilir ve temiz bir mahalle olması adına ilk dönem muhtarlık sürem boyunca yapılması gereken tüm çalışmalara gayretimi sürdürdüm ve nasip olur hizmet etmeye laik görülmem durumunda tüm gücümle bu gayretimi devam ettireceğim.

4-) Okullarımızın ve Camilerimizin muhtarlık hizmetleri dahilinde bulunan tüm hizmet ve imkanlardan mevcut dönemde olduğu gibi en hızlı ve verimli şekilde faydalandırılması devam ettirilecektir.

5-) İlk okula yeni başlayacak mahallemizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin masraflarının muhtarlıkça karşılanabilmesi için ilgili tüm kamu kuruluşları ile işbirliğinin sağlanması ve üniversiteye giden yardıma muhtaç tüm öğrenci kardeşlerimizin yol masraflarının karşılanması noktasında devlet kademelerinin her noktasında gereken mücadele ve çalışmalara devam edilecektir.

6-) Maddi açıdan dar boğazda bullunan ihtiyaç sahibi mahalle sakinlerimize devletin yaptığı yardımların fazlasıyla alınması sağlanacak ve muhtarlık olarakta daha fazla imkan sağlanılması adına gereken gayret gösterilecektir.

7 -) Seçilecek olan diğer mahalle muhtarlarımız, İhtiyar heyeti üyelerimiz, belediye başkanlarımız ve kamu yöneticileriyle daha fazla istişare ve işbirliği yapılacak. Halkımızın sorunlarının çözümü ve daha fazla bilgilenmesi için gereken tüm gayret gösterilecektir.

8-) Gençlere her türlü sahip çıkılacak, madde ve kötü alışkanlıklar noktasındaki bağımlılık ile gereken mücadale her noktada devam ettirilecek, gençlerin sosyal bir ortamda vakitlerini geçirebilmeleri için gerekli olan kamusal kurum ve kuruluşlarla tüm kamdelerde çalışmalara devam edilecektir.

9-)Komşular arasında var olan muhabbet ve samimiyetlerin artması için daha çok gayret gösterilecek.

10-) Bizim için ve herkes için önemli olan Sağlık, Eğitim, Ulaşım ve Kamusal hizmet konularında yaşanan sorunların tarafımızca ve tüm mahalle muhtarlarımızın destekleri ile mutlaka çözüme kavuşturulacaktır.

Güngör Mahallesi sakinleri ve diğer herkes için bu seçim beyannamesini, kamuoyunun tasviplerine arz eder, Dua ve desteklerinizi beklerim.”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum