Gün TV açılışını kutladı

Gün TV açılışını kutladı

Özgür Gün TV, 1 Ocak'tan beri devam eden test yayınını sonlandırarak normal yayın akışına geçişini, verdiği resepsiyonla kutladı.

DİYARBAKIR - Türkiye'de ilk Kürtçe yayın yapan Özgür Gün TV, 1 Ocak'ta geçiş yaptığı Turksat uydusu üzerinden test yayınını bitirerek normal yayın hayatına başlamasını Cegerxwin Gençlik ve Kültür Merkezi'nde verdiği resepsiyonla kutladı.

Resepsiyona, başta Hüseyin Aykol olmak üzere Azadiya Welat, Özgür Gündem, DİHA, JİNHA ve çok sayıda özgür basın çalışanlarının yanı sıra, Diyarbakır Büyükşehir Belediye eş başkanları ve çok sayıda kişi katıldı.

Saat 17.00 itibari yayına başlayan Özgür Gün TV, resepsiyonu canlı vermesinin yanı sıra, çok sayıda konuktan da canlı yayınla değerlendirme aldı. Yiyecek ve içeceklerin de ikram edildiği resepsiyon, dengbejler ile Ayfer Düztaş ve Hivron'un sahne almasıyla devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.